Shefi i Samsung kritikon disa aspekte të Galaxy S24: “janë më zhgënjyes se iPhone”

Ka kaluar pak më shumë se një javë nga prezantimi i Samsung Galaxy S24 të ri dhe ndërsa presim t’i shohim në veprim dhe të lexojmë komentet e para, komentet e para kanë filluar të dalin. Në veçanti, lajmi është raportuar në Naver sipas të cilit kreu i Samsung Lee Jae-Yong ka mbetur i zhgënjyer nga disa aspekte.

Në fakt, Samsung do të kishte thirrur një takim kolektiv ku merrnin pjesë përfaqësues të degëve të ndryshme të kompanisë, duke përfshirë menaxherët e Samsung Electromechanics, Samsung Display, Samsung Device Solutions (DS) dhe 40 CEO të tjerë. Lee Jae-Yong do ta drejtonte takimin me një seri sllajdesh në të cilat ai tregoi dallimet midis Samsung dhe konkurrentëve të tij.

Numri një i kompanisë koreane, megjithatë, nuk do të ishte plotësisht i kënaqur me qasjen e miratuar për Galaxy S24. Në veçanti, Lee tregoi një video të konservuar për t’i nxitur drejtuesit të mendojnë më shumë nga këndvështrimi i klientit, pasi nga ky këndvështrim, sipas tij, “smartfonët Galaxy janë më zhgënjyes se iPhone”.

Në të njëjtën kohë, Lee ftoi gjithashtu ata që janë përgjegjës për zhvillimin e Galaxy që të optimizojnë të gjitha shërbimet e nevojshme për përdoruesit, siç është inteligjenca artificiale gjeneruese që është thelbi i Galaxy S24 me paketën Galaxy AI.

Natyrisht ky nuk është një refuzim nga ana e Lee ndaj Galaxy S24, por vetëm një ftesë për të menduar për zhvillimin edhe nga këndvështrimi i përdoruesve.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2024/01/24/shefi-i-samsung-kritikon-disa-aspekte-te-galaxy-s24-jane-me-zhgenjyes-se-iphone/