Samsung konfirmon: do të përmirësojmë kamerën S24 me përditësime

Rikthehemi te flasim për top smartfonin e linjës 2024 të Samsung. Me sa duket, disa përdorues kanë hasur në disa probleme të vogla me kamerën, të cilat megjithatë do të zgjidhen me rregullime të ardhshme.

Në fakt, një përdorues ngriti disa dyshime për cilësinë e sektorit fotografik të Galaxy S24 direkt në forumin zyrtar të Samsung. Përgjigja nga një moderator mbërriti menjëherë, i cili zbuloi se prodhuesi po punon në mënyrë aktive në optimizimin e kamerës së pajisjes bazuar në reagimet e marra nga përdoruesit.

“Në rastin e fotove nga kamera S24, krahasuar me versionin e mëparshëm, ngjyrat janë retushuar për të qenë më të ngjashme me ato që shihen nga syri i njeriut dhe efekti tredimensional është përmirësuar, por përveç kësaj, nuk ka ndonjë gjë të madhe. janë bërë ndryshime”, thotë moderatorja. “Nëse doni pak më shumë qartësi, ju rekomandojmë të provoni të aktivizoni pamjen optimale për çdo skenë në cilësimet e kamerës”, vazhdon menaxheri i komunitetit përgjegjës për sektorin e fotografisë, i cili deklaroi se “do të analizojmë edhe fotot e marra përmes kanaleve të ndryshme dhe ne do të përpiqemi gjithmonë të përfshijmë rregullime në përditësimet e ardhshme të SW për çështjet që konsiderohen të nevojshme.”

Prandaj, në thelb, Samsung po punon për të përmirësuar saktësinë e ngjyrave dhe për të përsosur efektin 3D në krahasim me modelet e mëparshme në gamën e Galaxy S.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2024/02/05/samsung-konfirmon-do-te-permiresojme-kameren-s24-me-perditesime/