Samsung Galaxy Watch 6 do të ketë një ekran të lakuar si Pixel Watch?

Ora inteligjente Google Pixel Watch e lançuar tetorin e kaluar mund ta kishte bindur Samsung të ndryshojë dizajnin e Galaxy Watch 6, duke marrë shkas nga pajisja Big G. Çfarë ndryshimi do të zbatohet? Informatori i njohur Ice Universe na e zbulon këtë me pakujdesitë e tij të fundit.

Sipas asaj që ai publikoi në Twitter, në fakt, kompania koreano-jugore do të vlerësonte kthimin në dizajn me xham të lakuar, duke braktisur panelin e sheshtë që shihet në rastin e gamës Samsung Galaxy Watch 5, tashmë i kritikuar nga disa përdorues dhe fansa. e markës për dizajnin e diskutueshme.

Fatkeqësisht, Ice Universe nuk jep informacion shtesë dhe, për këtë arsye, ne rekomandojmë që thashethemet të merren me një kokërr kripë; megjithatë, ne tashmë mund të bëjmë disa konsiderata. Për shembull, ndërsa Galaxy Watch 6 i ardhshëm mund të përfitojë nga ky ndryshim në anën e dizajnit, rreziqet e thyerjes mund të rriten dhe, në të njëjtën kohë, çdo riparim xhami mund të bëhet shumë më i komplikuar sesa me një dizajn të sheshtë.

Për më tepër, në dritën e kompleksitetit më të madh në anën e prodhimit, ka të ngjarë që kompania aziatike të mbështetet në BOE kineze për të ulur kostot dhe përfundimisht për të përmirësuar çmimin e tregut. A do të jetë vërtet kështu? Këtë do ta kuptojmë vetëm në muajt e ardhshëm, në pritje të lançimit të pajisjeve të veshura të planifikuara për verën e vitit 2023.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/02/25/samsung-galaxy-watch-6-do-te-kete-nje-ekran-te-lakuar-si-pixel-watch/