Samsung Galaxy S24 do të jetë një telefon i pasur me veçori “AI”

Sipas asaj që mësojmë nga një raport ekskluziv i portalit “The Elec”, tashmë vërejmë se Samsung Galaxy S24 i ardhshëm do të jetë një “telefon AI”. Kjo do të thotë se do të ketë veçori që lidhen me inteligjencën artificiale që mund të ndryshojnë rrënjësisht përvojën e përdorimit të pajisjeve kryesore të lartpërmendura. Meqë ra fjala, lansimi global i flamurëve të Koresë së Jugut thuhet se është planifikuar për 17 janar 2024. Ndër të tjera, ne zbulojmë se kompania ka paraqitur marka tregtare për terminalet e gjeneratës së ardhshme si Galaxy Z Fold 7 dhe Galaxy S25.

Samsung Galaxy S24: ja çfarë dimë deri më sot
Duke u rikthyer te pajisjet kryesore afër nisjes, mësojmë gjithashtu nga faqja e internetit SamMobile se Samsung synon të fokusohet në veçoritë që lidhen me inteligjencën artificiale për pajisjet premium të vitit të ri. Thuhet se në bordin e flamurëve do të ketë një “Galaxy Ai”. Por çfarë do të thotë e gjithë kjo? Nga faqja e internetit Galaxy Club zbulojmë gjithashtu se kompania ka regjistruar marka të tjera si “AI Phone” dhe “AI Smartphone”. Prandaj, kompania synon të zhvillojë syze për realitetin e shtuar, televizorë edhe më të zgjuar dhe shumë më tepër. Ndër të tjera, ka patentuar emra dhe logo të tjera: Magic Pixel, Flex Magic dhe Flex Magic Pixel. Ne nuk e dimë se çfarë është deri më sot.

Për telefonat inteligjentë të ardhshëm ne dimë vetëm se ata do të kenë një dizajn të ri me skajet katrore, chipset Exynos për përsëritjet standarde dhe Plus, ndërsa Ultra do të marrë Snapdragon 8 Gen 3 për Galaxy në të gjitha tregjet.

Në lajmet lidhur me këtë, ne dëshirojmë të theksojmë se Samsung Galaxy S23 5G kushton vetëm 654,03 € në Amazon, duke përfshirë kostot e transportit dhe TVSH-në. Mos e humbisni, ka dërgesë të shpejtë me Amazon Prime dhe gjithashtu mund ta shtyni shumën me këste të përshtatshme me CreditLine të Cofidis ose me sistemin e brendshëm të faqes.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/12/01/samsung-galaxy-s24-do-te-jete-nje-telefon-i-pasur-me-vecori-ai/