Samsung Galaxy S23 do të jetë ultra rezistent: do të ketë Gorilla Glass Victus 2 të ri

Faqet tona vazhdojnë të jenë të mbushura me lajme dhe thashetheme për Galaxy S23 të ri që Samsung po përgatit të lançojë më 1 shkurt 2023 gjatë ngjarjes së dedikuar. Një lajm i ri zyrtar vjen nga Corning, i cili fokusohet në rezistencën që do të jetë në gjendje të ofrojë pajisja.

Kompania që zhvillon Gorilla Glass ka njoftuar se Gorilla Glass Victus 2 i ri “do të luajë një rol kyç në gjeneratën e ardhshme të flamurëve të Samsung Electronics”, përkatësisht i njëjti Galaxy S23 që do të shfaqet nga gjigandi korean gjatë ngjarjes Unpacked të 1 shkurt 2023.

Sipas asaj që është zbuluar, standardi i ri Gorilla Glass Victus 2 do të prezantojë një sërë përmirësimesh të rëndësishme. Kompania ka premtuar një shkallë më të lartë të forcës në sipërfaqet e ashpra si betoni dhe asfalti, por Corning gjithashtu vuri në dukje se materiali i ri do të jetë më i qëndrueshëm dhe do të përmbajë 22% materiale të ricikluara.

Është gjithashtu interesante të theksohet se Galaxy S23 do të jetë smartphone i parë me Gorilla Glass Victus 2, i cili u prezantua zyrtarisht vitin e kaluar dhe nuk ka debutuar ende në asnjë smartphone.

Thashethemet e tjera që janë shfaqur në orët e fundit i kanë dhënë forcë thashethemeve të rrjedhura në të kaluarën që flisnin për një rritje të mundshme të çmimeve të Galaxy S23 në Evropë.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/01/27/samsung-galaxy-s23-do-te-jete-ultra-rezistent-do-te-kete-gorilla-glass-victus-2-te-ri/