Rumour: GTA VI nuk do të dalë përpara 2025

Loja më e nxehtë në listat e dëshirave të shumë njerëzve është padyshim Grand Theft Auto VI. Rocktstar më në fund tregoi lojën në fund të vitit të kaluar, dhe me një datë lëshimi të caktuar rreth vitit 2025, shumica shpresonin për një lëshim në fillim të atij viti dhe jo vonë.

Fatkeqësisht, analistët Nick McKay dhe Michael Pachter kanë spekuluar se kjo nuk do të jetë kështu. Dy zotërinj vunë re se si Rockstar ka ndryshuar llogaritjet e tij për vitin financiar 2025 (periudha midis prillit 2024 dhe marsit 2025) dhe uli pritshmëritë e tij nga fitimi i tetë miliardë dollarëve në “vetëm” shtatë – duke nënkuptuar se nuk do të nisë GTA VI midis janarit. dhe mars, por në vend të kësaj do të synojë për një version të mëvonshëm.

Pachter dhe McKay gjithashtu spekulojnë se ata besojnë se Rockstar fillimisht kishte planifikuar të lëshonte lojën në tre muajt e parë të 2025 (prandaj fitimi shtesë prej 1 miliard dollarësh), por që atëherë kompanisë i është dashur të rimendojë dhe të shtyjë lëshimin e lojës.

Nëse kjo është e vërtetë apo jo, sigurisht që nuk thuhet, por kini kujdes me pritjet tuaja për të shmangur zhgënjimin.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2024/02/12/rumour-gta-vi-nuk-do-te-dale-perpara-2025/