Razer Viper V3 HyperSpeed: zyrtare mouse i ri eSport me sensor 30K

Disa ditë pas zbulimit të kontrolluesit arcade Razer Kitsune për Seritë PS5 dhe Xbox, marka e gjelbër prezantoi përpjekjen e saj më të fundit për lojëra konkurruese në desktop: këtu është Razer Viper V3 HyperSpeed ​​i ri.

Ky është një maus optik i gjeneratës së re, për të cilin flitet gjatë në komunitet për shkak të “marketingut” të tij të parakohshëm nga një entuziast në eBay. Megjithatë, pas kësaj shikimi, të gjitha referencat humbën deri në shtator 2023, kur Razer vendosi të hiqte një herë e mirë mbulesën mbi specifikimet dhe estetikën e kësaj pajisjeje.

Në bord gjejmë sensorin optik Razer Focus Pro 30K me 30,000 DPI dhe një autonomi shumë interesante, deri në 280 orë me përdorimin e një baterie të vetme AA. Shumë kurioze janë edhe të dhënat teknike për peshën, të cilat sigurisht do të jenë me interes për më konkurrentët, 59 gramë pa bateri dhe 82 gramë të pajisura plotësisht. Çelësat janë mekanikë dhe të gjeneratës së dytë, të garantuar për 60 milionë klikime.

Një dongle 2,4 GHz Viper V3 është gjithashtu i fshehur në ndarjen e baterisë. Nuk ka kabllo ose hyrje fizike për karikim: pasi të shkarkohet, do të kërkojë ndërrimin e baterisë së brendshme me një të re për t’u rikthyer në fushën e betejës. Razer Viper V3 HyperSpeed ​​i ri nuk kërkon ndonjë softuer, por mund të përdoret thjesht duke lidhur dongle përkatës me PC.

Përputhshmëri e shkëlqyer me teknologjinë HyperPolling për të rritur shkallën e votimit deri në 4000 Hz me një dongle që mund të blihet veçmas.
Çmimi është 79.99 euro vetëm për mausin. Paketa me HyperPolling Dongle rritet në 96,99 euro, një zbritje në krahasim me 134,97 euro të listuara. Ju mund t’i gjeni të dyja zgjedhjet në faqen zyrtare të Razer.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/09/15/razer-viper-v3-hyperspeed-zyrtare-mouse-i-ri-esport-me-sensor-30k/