PUBG Mobile dhe Bugatti, partneriteti sjell dy makina ëndrrash në lojë

PUBG Mobile ka njoftuar një partneritet të ri me Bugatti.

Deri më 30 prill, lojtarët do të jenë në gjendje të marrin Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse dhe Bugatti La Voiture Noire në lojë, me një numër lëkurash sekrete ekskluzive për t’u zhbllokuar, si dhe një stoli dhe parashutë me temë Bugatti, gjithçka brenda. fushëveprimi i përditësimit të ri PUBG Mobile 2.5. P

ërveç ardhjes në lojë të Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse, lojtarët do të kenë mundësinë të ngasin La Voiture Noire. I prezantuar për të festuar përvjetorin e 110-të të Bugatti-t dhe i krijuar në homazh të Bugatti-t të famshëm, të vdekur prej kohësh, Type 57 SC Atlantic, “La Voiture Noire” i vetëm është një haraç për historinë e Bugatti-t.

“PUBG Mobile është gjithmonë në kërkim të partnerëve të avancuar për të sjellë përvojat më të pabesueshme për lojtarët. Për më shumë se 110 vjet, Bugatti ka krijuar disa nga automjetet më të kërkuara, të fuqishme dhe ikonike në botë dhe vazhdon të udhëheqë dizajnin e automobilave Ne jemi të entuziazmuar që sjellim këto supermakina të jashtëzakonshme Bugatti në PUBG Mobile që lojtarët t’i përjetojnë ndërsa luftojnë”, tha Vincent Wang, Shefi i Publishing PUBG Mobile në Tencent Games.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/03/17/pubg-mobile-dhe-bugatti-partneriteti-sjell-dy-makina-endrrash-ne-loje/