Pixel Watch 2: ora inteligjente WearOS sipas Google

Jo vetëm Pixel 8 dhe Pixel 8 Pro: mes protagonistëve të eventit të organizuar sot nga Google për të shpallur veçoritë e reja të katalogut të produkteve të saj është edhe Pixel Watch 2. Një evolucion për orën inteligjente WearOS të bigG, e krijuar me qëllimin për t’i ofruar përdoruesit informacion.

i personalizuar për shëndetin, fitnesin, sigurinë dhe produktivitetin. Është tashmë me porosi paraprake.

Gjithçka rreth Pixel Watch 2: dizajni, specifikat, çmimi dhe lëshimi
Nuk ka ndryshime në aspektin e dizajnit, por në aspektin e komponentëve ka disa shtesa. Midis tyre, një procesor më i shpejtë me katër bërthama dhe sensori i zbulimit të rrahjeve të zemrës me shumë përhapje, i cili, nëpërmjet mbështetjes së AI, përpunon dhe transmeton të dhëna biometrike dhe të aktivitetit fizik, falë edhe përvojës Fitbit në të cilën tani mund të mbështetet grupi Mountain View.

Ndër funksionet e integruara, ato që kanë të bëjnë me monitorimin e gjumit, njoftimet për takikardi ose bradikardi dhe treguesit e nivelit ditor të rikuperimit. Për më tepër, funksioni i quajtur Body Response dhe sensori i temperaturës së lëkurës lejojnë menaxhimin efektiv të stresit.

Natyrisht nuk ka mungesë të shërbimeve bigG si Google Assistant, Gmail, Calendar dhe shumë të tjera, të aksesueshme direkt nga kyçi i dorës. Kutia është prej 100% alumini të ricikluar dhe bateria zgjat 24 orë me ekranin gjithmonë aktiv (karikim i mjaftueshëm për 12 orë në 30 minuta).

Pixel Watch 2 i Google tashmë është në shitje me çmimin 399 euro në versionin Wi-Fi, edhe përmes dyqanit zyrtar të markës në Amazon. Para-porositja fillon sot dhe dërgesat janë planifikuar për në 12 tetor. Njoftimi i fundit i ditës ka të bëjë me ngjyrat e reja të kufjeve Pixel Buds Pro (229 euro).

Blini Pixel Watch 2 në Amazon
Qëllimi i bigG është të krijojë një ekosistem të avancuar celular që mund të shoqërojë përdoruesin në çdo kohë, duke shfrytëzuar një sinergji midis komponentëve të harduerit dhe softuerit, duke përmirësuar rezultatin me inteligjencën artificiale. E mbyllim me fjalët e Michiel van Eldik (VP, Partnership Device & Services, EMEA).

Duke kombinuar më të mirën e harduerit dhe softuerit, me inteligjencën artificiale në thelb, produktet tona të reja ju ndihmojnë të thjeshtoni jetën tuaj të përditshme dhe të bëni më shumë gjatë ditës tuaj.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/10/04/pixel-watch-2-ora-inteligjente-wearos-sipas-google/