Nuk po gjeni një aplikacion në smartphone tuaj Android? Ja disa këshilla

Nuk mund të gjeni një aplikacion që ju nevojitet në smartphone tuaj Android? Mos u shqetësoni, roboti i vogël jeshil ju ndihmon me disa veçori shumë të dobishme; megjithatë, nëse nuk mjaftojnë, duhet të jeni ju ai që do t’i kushtoni më shumë vëmendje pajisjes tuaj celulare. Këtu janë disa këshilla për të gjetur aplikacione në telefonin Android në sekonda.

Me kaq shumë aplikacione të instaluara në telefonat tanë inteligjentë sot, veçanërisht nëse i duam rrjetet sociale ose video lojërat për të kaluar kohën, është e pashmangshme që në kohë nxitimi ta kemi të vështirë të gjejmë atë që na nevojitet në atë moment të saktë. Dhe nëse ikonat ose emrat e aplikacioneve duken njësoj, detyra bëhet edhe më e vështirë.

Para së gjithash, nuk duhet të përjashtohet mundësia që aplikacioni që kërkoni të mos jetë as në smartfonin tuaj: ndoshta keni shtypur butonin “Instalo” në Google Play Store, por një gabim rrjeti ose memorie e pamjaftueshme kanë çuar në ndërprerje. e shkarkimeve. Ose përsëri, mund ta keni çinstaluar gabimisht aplikacionin. Prandaj, kontrolli i parë duhet të bëhet brenda dyqanit të aplikacioneve Grande G: nëse kjo tregon se keni softuerin me interes në telefon, thjesht shtypni artikullin “Hap” ose “Përditëso”, nëse ka nevojë të instaloni një version të ri. .

Nuk dëshiron të hapësh Google Play Store? Mund të kërkoni aplikacionin në sirtar: me një rrëshqitje të thjeshtë lart në ekranin kryesor të telefonit inteligjent, mund të aksesoni listën e plotë të programeve të instaluara, ku një xham zmadhues ndodhet në krye. Duke e shtypur, më pas mund të shkruani emrin e aplikacionit për ta kërkuar midis atyre të disponueshme për ju: nëse ka, sistemi e thekson atë për ju në një çast.

Preferoni një qasje më të shpejtë? Nëse e keni të aktivizuar Google Assistant, mund të thoni të mbani shtypur butonin e ndezjes dhe ta telefononi në shërbimin tuaj. Në këtë pikë, thjesht thoni “Open (emri i aplikacionit)” dhe lëreni “Asistentin” të përpunojë komandën zanore, në mënyrë që të hapë programin që kërkoni.

Ende duke folur për sistemin operativ nga Google, a e dini se Android 14 mund të bllokojë ngarkimin anësor të disa aplikacioneve?


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/01/30/nuk-po-gjeni-nje-aplikacion-ne-smartphone-tuaj-android-ja-disa-keshilla/