Nga sot është e mundur të keni dy llogari WhatsApp në një telefon

Një nga veçoritë më të pritura dhe të kërkuara me zë të lartë nga përdoruesit e WhatsApp është tashmë i disponueshëm: është ai që ju lejon të menaxhoni dy llogari nga një smartphone i vetëm. Do të thjeshtojë jetën e atyre që, për shembull, kanë një profil pune dhe një tjetër personal. Njoftimi sapo ka ardhur nga faqet e blogut zyrtar dhe nga vetë Mark Zuckerberg, përmes një postimi të shpërndarë në Facebook.

Sot ne prezantojmë mundësinë për t’u identifikuar me dy llogari WhatsApp në të njëjtën kohë. Për të kaluar midis llogarive, të tilla si punë dhe personale, nuk do t’ju duhet më të dilni çdo herë, të mbani dy telefona ose të shqetësoheni për dërgimin e mesazheve nga vendi i gabuar.

Dy llogari WhatsApp në të njëjtin telefon
Duhet të theksohet se, për konfigurimin fillestar, ju nevojitet një telefon me dy SIM (ose eSIM) ose një pajisje e dytë në të cilën të futni kartën e dytë me numrin përkatës të telefonit. Pasi të bëhet kjo, do të jetë e mundur të hapni cilësimet dhe të shtypni ikonën e shigjetës poshtë të pozicionuar pranë emrit (siç shihet në imazhin më poshtë), më pas duke zgjedhur artikullin “Shto llogari”.

Duke vepruar kështu, do të jeni në gjendje të kontrolloni cilësimet e privatësisë dhe njoftimet për secilën llogari veç e veç dhe në mënyrë të pavarur.

Thashethemet e qarkulluara muajt e fundit në lidhje me ardhjen e funksionit të ri janë konfirmuar. Siç ndodh gjithmonë në këto raste, shpërndarja është progresive dhe mund të duhen disa ditë para se ta shihni të shfaqet në telefonin tuaj inteligjent. Detyrimi i një përditësimi të WhatsApp përmes Google Play (Android) dhe App Store (iOS) mund t’i shpejtojë gjërat.

Në këtë mënyrë, ekipi i Meta-s që punon në shërbim i jep fund praktikës (gjithmonë e pa rekomanduar) e mbështetjes në aplikacione të palëve të treta për menaxhimin e njëkohshëm të dy ose më shumë llogarive. Duke vepruar kështu, ju rrezikoni në mënyrë të pashmangshme sigurinë.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/10/19/nga-sot-eshte-e-mundur-te-keni-dy-llogari-whatsapp-ne-nje-telefon/