Musk vs. Zuck nuk do të ndodhë? CEO i Meta-s: “Elon nuk është serioz, është koha për të ecur përpara”

Pasi Italia i tha po përleshjes në kafaz mes Elon Musk dhe Mark Zuckerberg, duket se një tjetër përplasje e papritur rrezikon t’i japë fund përgatitjeve për luftën e shekullit. Me sa duket, në fakt, Elon Musk nuk po e merr seriozisht ndeshjen: këtë e thotë askush tjetër veçse CEO i Meta, Mark Zuckerberg.

Me një postim në Threads, Zuckerberg me të vërtetë deklaroi: “Unë mendoj se është e qartë për të gjithë se Elon nuk po e merr seriozisht këtë dhe se është koha për të ecur përpara. Dana White [Presidenti i UFC, federata kryesore e arteve marciale të përziera për të bota] ka ofruar ta bëjë ndeshjen një garë legjitime për bamirësi, por Elon nuk dëshiron të konfirmojë një datë.”

Problemi kryesor për momentin do të ishin problemet shëndetësore të Elon Musk, i cili ditët e fundit ka shpjeguar se do t’i nënshtrohet një operacioni në shpinë para se të përplaset me drejtorin ekzekutiv të Metës, i cili nga ana tjetër është shumë më i ri (dhe shumë më i përgatitur. , duke pasur parasysh trajnimin e tij në jujitsu) sesa manjati i Afrikës së Jugut. Koha me të cilën mbërriti lajmi për operacionin e Musk, pak orë pasi Mark Zuckerberg pranoi sfidën, bëri që shumë njerëz të mendojnë se CEO i Tesla-s donte të tërhiqej nga lufta në kafaz në mënyrën më të nderuar të mundshme.duke kërkuar falje për çështjet mjekësore.

Edhe Zuck duket se është i bindur që Elon Musk nuk po e thotë mirë: gjithmonë në Threads, CEO i Meta shkruan se “Së pari nuk konfirmon një datë, më pas thotë se duhet të bëjë një operacion dhe tani kërkon të bëjë. një raund praktikë në oborrin e shtëpisë [ku Mark Zuckerberg së fundi kishte instaluar një “kafaz” MMA]. Nëse Elon ndonjëherë propozon seriozisht një datë dhe vend për një ngjarje zyrtare, ai e di se ku të më gjejë. Nëse jo, është koha për të lëvizur Unë do të fokusohem në garën me njerëz që e marrin seriozisht këtë sport.”

Përgjigja e Elon Musk nuk vonoi dhe erdhi me ironinë e zakonshme të mprehtë të manjatit të Afrikës së Jugut: në fakt, në një postim në X, Musk shkroi “Unë jam duke ushtruar arte marciale me partnerin tim të stërvitjes”, duke treguar një imazh në të cilën e mban në krahë të bijën. Në një koment poshtë të njëjtit postim, manjati shtoi se “ai ka të njëjtën madhësi si Mark Zuckerberg”.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/08/14/musk-vs-zuck-nuk-do-te-ndodhe-ceo-i-meta-s-elon-nuk-eshte-serioz-eshte-koha-per-te-ecur-perpara/