Musk dëshiron të emërojë CEO e ri të Twitter deri në fund të vitit 2023

Elon Musk synon të emërojë CEO të ri të Twitter deri në fund të vitit 2023.

Duke folur përmes video-lidhjes në Samitin e Qeverisë Botërore në Dubai, miliarderi iu përgjigj pyetjeve në lidhje me pasardhësin e tij: së pari, “Unë mendoj se duhet të stabilizoj organizatën dhe të sigurohem se është në një situatë të shëndetshme financiare – tha ai – mendoj se ndoshta kah fundi. i këtij viti është një kohë e mirë për të gjetur dikë tjetër për të drejtuar biznesin.”

Në dhjetor, pasi miliona përdorues të Twitter votuan për ta rrëzuar atë në një sondazh që ai organizoi vetë në platformë, Musk tha se do të tërhiqej si CEO, por vetëm kur të identifikonte një pasardhës.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/02/15/musk-deshiron-te-emeroje-ceo-e-ri-te-twitter-deri-ne-fund-te-vitit-2023/