Minecraft, filmi do të jetë “magjik dhe realist”: flet Danielle Brooks

Bota e “blloqeve” të Minecraft është ndër komponentët që magjepsën më shumë lojtarët, por si do të përsëritet në filmin live-action? Ylli i The Color Purple e parashikoi këtë duke pranuar gjithashtu se ai nuk ishte veçanërisht i zoti në videolojëra: “Unë nuk di të luaj, por e di që bota dhe filmi janë mjaft magjikë. Është kaq realist – aktorja i tha Variety – E di që fansat nuk do të zhgënjehen me botën që kanë krijuar.

Një nga rreziqet më të mëdha kur nis një sipërmarrje të këtij lloji është pikërisht ai i mosplotësimit të bekimit të publikut më besnik. Por kur live-action arrin në zemrat e fansave, kjo është ajo: “Natyrisht që ne bëjmë pak ekran të gjelbër – shpjegoi Brooks – por elementët më karakteristikë janë aty në set dhe zhvillojnë të gjitha shqisat”.

Brooks gjithashtu do të luajë së bashku me Kate McKinnon dhe Jemaine Clement, shtesat më të fundit në kastin e Minecraft që krenohet me emra të tillë si Jason Momoa, Jack Black dhe Jennifer Coolidge. Ndërsa prisni të zbuloni disa detaje të tjera mbi përshtatjen e re të live-action, mund t’i hidhni një sy hipotezave tona mbi rolet e mundshme të Momoa dhe Black në Minecraft.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2024/02/23/minecraft-filmi-do-te-jete-magjik-dhe-realist-flet-danielle-brooks/