Logitech G Cloud mbërrin në Evropë: data dhe çmimi

Logitech G Cloud do të bëhet i disponueshëm në Evropë nga 22 maji, kur pritet të debutojë në tregjet kryesore. Çmimi i konsolës së re portative nga gjigandi zviceran, e cila tashmë është në dispozicion në Shtetet e Bashkuara, është 369 euro. Përveç konsolës, përfshihet një abonim gjashtëmujor në Xbox Game Pass Ultimate, një muaj GeForce Now (Priority) dhe një muaj Shadow PC.

Logitech kishte njoftuar konsolën e saj portative të dedikuar për lojërat cloud shtatorin e kaluar. Me prerogativa krejtësisht të ndryshme në krahasim me Nintendo Switch, Steam Deck ose më të fundit ASUS ROG Ally, të cilat janë të pajisura me pajisje për përpunimin e lojërave në nivel lokal.

Konsola Logitech, nga ana tjetër, ofron specifikime të rangut të mesëm, me Qualcomm Snapdragon 720G SoC, 4 GB RAM, 64 GB memorie të brendshme dhe mbështetje për Bluetooth 5.1 dhe Wi-Fi 5. Konsola Logitech është e pajisur me lojë kontrollet e bazuara në të njëjtën skemë kontrolli si kontrollorët e Xbox me opsionet e reagimit haptik, xhiroskopit dhe rimarrëveshjes. Ne gjejmë gjithashtu një ekran me prekje 7 inç Full HD në 1080p, me një shpejtësi rifreskimi 60 Hz.

Specifikime që e bëjnë atë një produkt shumë të veçantë dhe që fokusohen në aftësinë e konsolës për të ekzekutuar lojëra, grafika e të cilave përpunohet nga distanca. Ai peshon vetëm 463 gram, gjë që e bën atë dukshëm më të lehtë se pajisjet e tjera të përmendura më lart, dhe për këtë arsye shumë më të menaxhueshëm.

Një nga veçoritë më interesante të Logitech G Cloud përkon me baterinë. Meqenëse riprodhimi i lojërave kryhet vetëm në transmetim, konsola mund të mbështetet në një autonomi të lartë: prodhuesi siguron mbi 12 orë kohëzgjatje.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/05/16/logitech-g-cloud-mberrin-ne-evrope-data-dhe-cmimi/