Keto jane smartfonët më të mirë për sa i përket jetëgjatësisë së baterisë

Sidomos kohët e fundit, një pjesë e madhe e konsumatorëve po përqendrohen në një detaj jo të parëndësishëm për blerjen e një smartphone: blerja e një sistemi operativ Android, iOS apo një tjetër sistemi operativ nuk është thelbësor, as, domosdoshmërisht, “modeli më i fundit në treg”. . Duke pasur parasysh përdorimin e madh të përditshëm nga i cili bëhet zakonisht (Interneti, aplikacionet, rrjetet sociale, emaili, etj.) bëhet thelbësore të zgjidhni një që ka një bateri të aftë të zgjasë (të paktën) pak më shumë se konkurrentët e tij të drejtpërdrejtë.

Xiaomi 12 Pro
Ndër ekspertët e sektorit, sponsorizohet produkti kinez Xiaomi 12 Pro i cili është i pajisur me një bateri 4600 mAh e cila garanton përdorim të zgjatur me kalimin e kohës dhe e cila, pa probleme, mund të zgjasë një ditë të tërë pa pasur nevojë ta rikarikojë. Një forcë tjetër e rëndësishme që e bën atë një nga më të zgjedhurit në segmentin e tij është shpejtësia e rikarikimit me një fuqi deri në 120 vat.

iPhone 13 dhe 13 Pro Max
Një nga takat e akilit të produkteve të Apple, sado e shitur dhe mosa, ka qenë gjithmonë jetëgjatësia e baterisë që nuk ka kënaqur, me kalimin e kohës, një pjesë të mirë të publikut. Edhe pse versioni tjetër është në treg, shumë ekspertë tregojnë versionet 13 dhe 13 Max si produktet me jetëgjatësinë më të gjatë dhe më të kënaqshme të baterisë në raport me përdorimin e përditshëm. Për më tepër, nga Cilësimet, është gjithmonë e mundur të mbani nën kontroll konsumimin e produktit tuaj, i cili matet në “kapacitetin e performancës”: nga 100% në 80%, në përgjithësi, nuk është e nevojshme ta zëvendësoni atë; anasjelltas, mund të shkoni në një qendër Apple dhe ta zëvendësoni atë në mënyrë që të ketë një kohëzgjatje më të gjatë.

Samsung Galaxy e rekomanduar
Nga gama e Samsung, ekspertët e telefonisë rekomandojnë disa modele që garantojnë performancë të lartë të baterisë edhe nëse janë pajisje të ndryshme ose “evolucion” i thjeshtë: po flasim për Galaxy A54, bateria 5000 mAh e të cilit garanton performancë të shkëlqyer. M33, nga ana tjetër, ka një bateri shumë të madhe 600 mAh me një rimbushje 25 vat me performancë që zgjat mesatarisht për një ditë të tërë. Ekziston edhe A13 5G me një 5000 mAh si dhe M32 që monton të njëjtin lloj.

OnePlus 10 Pro 5G
Një tjetër produkt relativisht i ri në tregun e smartfonëve është OnePlus 10 Pro 5G i cili, me një bateri 5000 mAh, është më i madhi i përdorur ndonjëherë nga kompania kineze “me mbështetje për Supervooc 80w dhe Airvooc 50w, në gjendje të ofrojë orë të ndryshme përdorimi në një të vetme. Karikimi 15 minuta”, siç sqarojnë ekspertët.

Motorola Edge 30 Fusion
Edhe nëse doli në fillim të vitit 2022, Edge 30 Fusion garanton performancë të shkëlqyer me Motorola e cila ka arritur, me kalimin e kohës, të zgjasë autonominë e smartfonëve të saj. Bateria është 4,400 mAh dhe është pothuajse gjithmonë e mundur që të zgjasë gjithë ditën pa pasur nevojë për një rimbushje të ndërmjetme.

Realme Narzo 30 5G
Ndër telefonat celularë që janë në “gamë të ulët” për sa i përket çmimit, një nga më të mirët për jetëgjatësinë e baterisë është Realme Narzo 30 5G (që kushton jo më shumë se 200 euro) i cili monton një bateri 5000 mAh si dhe një “Fast Karikimi” me fuqi 18 vat.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/05/22/keto-jane-smartfonet-me-te-mire-per-sa-i-perket-jetegjatesise-se-baterise/