Ja se si mund të shikoni një status në Whatsapp në mënyrë të fshehtë

Ashtu si tregimet në Instagram dhe Facebook, statusi i Whatsapp gjithashtu fsheh një sasi të caktuar të vetë-referencës. Pa përjashtim, të gjithëve u pëlqen të tregojnë se çfarë po bëjmë ndoshta në një moment të caktuar, sa të bukur dhe të mirë janë fëmijët tanë (apo edhe prindërit), çfarë lexojmë apo dëgjojmë në atë periudhë. Pastaj, nëse kjo mund të jetë e drejtë apo e gabuar është një histori tjetër. Në ndërthurjen delikate të mediave sociale, nuk është vetëm çështja e të kuptuarit se cila përmbajtje është më tërheqëse për t’u publikuar, por gjithashtu, ndonjëherë, si të shpikni truke për të spiunuar statusin e dikujt tjetër në Whatsapp. Ndoshta ai i personit që ju pëlqen apo kolegut me të cilin keni debatuar. Pra, le të shohim se si ta shohim statusin e Whatsapp në mënyrë anonime.

Si të shihni statusin e whatsapp fshehurazi

Për të parë një status Whatsapp pa u parë, fillimisht duhet të klikoni në cilësimet e privatësisë në lidhje me aplikacionin e mesazheve të çastit. Pasi të jeni këtu, duhet të zgjidhni opsionin Lexoni Faturat dhe ta çaktivizoni atë. Ky opsion do t’ju lejojë gjithmonë të shihni statusin e kontakteve tuaja dhe ata kurrë nuk do ta shohin emrin të shfaqet në listën e pamjeve. Nga ana tjetër, kjo metodë do të rezultojë e fshehtë nëse, përkundrazi, ju jeni të interesuar të lexoni emrat e vëzhguesve tuaj. Duke e vendosur, në fakt, nuk do të shihni as emrat e atyre që ju shikojnë dhe as mesazhet tuaja nuk do të kenë një çek blu.

Një mënyrë tjetër është të instaloni një aplikacion të quajtur File Manager në smartphone tuaj. Pasi ta shkarkoni, hapeni dhe klikoni në dosjen WhatsApp në kujtesën e pajisjes. Më pas shkoni te nëndosja e riemërtuar Media, prekni ikonën me tre pika dhe më pas te Settings. Këtu, duhet të hapni opsionin Show Hidden Files. Pasi të bëhet kjo, do të shihni një dosje të quajtur Statuses brenda dosjes Media ku do të gjeni të gjitha statuset e WhatsApp që keni parë tashmë.

Modaliteti i aeroplanit për të parë statusin e whatsapp në modalitetin offline

Nëse po pyesni veten: “Pse nuk i shikoni më statuset e mia në Whatsapp?”, përgjigja është se ndoshta ka vendosur modalitetin e aeroplanit. Zgjedhja e këtij opsioni do të ndërpresë lidhjen tuaj me internetin. Veproni si më poshtë: shkoni te seksioni i statusit, pasi të vendosni modalitetin e aeroplanit, klikoni mbi statusin për ta parë. Pasi të keni mbaruar, mbyllni Whatsapp dhe fshini të gjitha skedat. Duke vepruar kështu, ju do të jeni në gjendje të shikoni një status pa i njoftuar të tjerët.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/02/17/ja-se-si-mund-te-shikoni-nje-status-ne-whatsapp-ne-menyre-te-fshehte/