iPhone 16 Pro dhe Pro Max do të kenë veçori ekskluzive të AI

Nëse dje u zbuluan disa informacione interesante në lidhje me baterinë e iPhone 16 Pro Max, sot falë zbuluesit yeux1122 në Naver dalin detaje të mëtejshme në fletët e të dhënave teknike të dy pajisjeve që Apple me sa duket do të prezantojë vjeshtën e ardhshme gjatë ngjarjes së zakonshme të shtatorit.

Në fakt, zbuluesi thotë se iPhone 16 Pro dhe iPhone 16 Pro Max do të pajisen me ekrane OLED përkatësisht 6.3 dhe 6.9 inç. Dallimet në madhësi, krahasuar me modelet aktualisht në treg, do të jenë praktikisht të padukshme dhe të dy pajisjet duhet të jenë pothuajse po aq të mëdha sa paraardhësit e tyre, falë kornizave po aq të hollë sa ato që shihen në Galaxy S24.

Është konfirmuar prania e butonit të ri Capture në iPhone 16 Pro dhe Pro Max, si dhe një kamerë ultra të gjerë 48 megapiksel dhe çipin A18 Pro. Në iPhone 16 Pro do të ketë gjithashtu hapësirë ​​për një lente telefoto 5x, ndoshta për zmadhimin tetraprizmatik si ai i iPhone 15 Pro Max. Kjo zgjedhje do të justifikonte rritjen e madhësisë së dy Pro.

Në iPhone 16 Pro Max, megjithatë, duhet të ketë hapësirë ​​për një “Super Periscope Camera”, por nuk janë shfaqur shumë detaje në këtë drejtim.

Në raport, zbuluesi përmend gjithashtu praninë e “karakteristikave ekskluzive të AI”, por nuk është e qartë nëse këto do të jenë të disponueshme në të gjitha pajisjet në gamë apo në Pro. yeux1122 gjithashtu thekson se modelet e iPhone 16 Pro do të pajisen me 8 GB hapësirë, deri në 2 TB hapësirë ​​ruajtëse dhe do të ketë një trup të përmirësuar prej titani. Ndryshimet e emrit nuk mund të përjashtohen: po vjen vërtet modeli Ultra?


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2024/02/13/iphone-16-pro-dhe-pro-max-do-te-kene-vecori-ekskluzive-te-ai/