iPhone 15: si të shikoni keynote në streaming

Edhe pak orë dhe do të dimë çdo detaj rreth iPhone 15: keynote i organizuar nga Apple në të cilin do të prezantohet iPhone i gjeneratës së re do të vihet në skenë këtë mbrëmje dhe mund të shihet në streaming. Takimi është caktuar për në orën 19:00 (me orën shqiptare) dhe premton të jetë plot lajme, jo vetëm në pjesën e përparme të smartfonëve.

Si të shikoni eventin e iPhone 15
Wonderlust, në gjuhën tonë Dëshira për çudi. Ky është titulli i zgjedhur nga molla e kafshuar për takimin e parë të vjeshtës me harduerin e ri. Ndër mënyrat e disponueshme për ta parë drejtpërdrejt, më e thjeshta është riprodhuesi i YouTube më poshtë: pasi të ketë skaduar numërimi mbrapsht, thjesht shtypni Play për të parë shfaqjen. Alternativat janë ato që vijnë nga faqja zyrtare dhe aplikacioni Apple TV.

iPhone 15 (pothuajse me siguri do të jetë i pari në linjë që do të integrojë portin USB-C) do të luajë në mënyrë të pashmangshme rolin e protagonistit të madh të ngjarjes, por nuk do të jetë e vetmja risi e paraqitur nga grupi Cupertino. Sipas thashethemeve që qarkullojnë, sfera e Apple Watch Series 9 gjithashtu duhet të bëjë debutimin e tyre me një procesor të bazuar në të njëjtën teknologji si çipi A15 dhe kufjet pa tela AirPods të shoqëruara nga një kuti karikimi gjithashtu me një slot USB-C.

Sytë gjithashtu u përqendruan në pjesën e përparme të softuerit. Gjatë ngjarjes, mund të zbulohen lançimet zyrtare për versionet përfundimtare të sistemeve operative iOS 17, iPadOS 17, macOS Sonoma dhe watchOS 10. Sa i përket hyrjeve të reja në katalogët Mac dhe iPad, ndoshta do të jetë e nevojshme të pritet një tjetër keynote i dedikuar, i planifikuar për në tetor.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/09/12/iphone-15-si-te-shikoni-keynote-ne-streaming/