iPhone 15 Pro Max do të jetë smartfoni me kornizat më të holla ndonjëherë

Pak orë pas thashethemeve se Apple është gati të rrisë çmimet e iPhone 15, publikuesi i njohur Ice Universe është rikthyer në fletën teknike të smartfonit të ri që gjigandi Cupertino duhet të lançojë vjeshtën e ardhshme. Mesa duket do të jetë një smartphone që thyen rekord, në nivel estetik.

Sipas raporteve, iPhone 15 Pro dhe Pro Max duhet të kenë korniza dukshëm më të hollë dhe më të lakuar se iPhone 14 Pro, me një dizajn të ngjashëm me atë të Apple Watch. Modeli 6.7 inç duhet gjithashtu të hyjë në histori si smartphone me kornizat më të hollë ndonjëherë.

Në tweet, Ice Universe thekson se iPhone 15 Pro Max do të mposhtë rekordin e Xiaomi 13 dhe do të ketë korniza më të holla se ato 1.81 mm të smartfonit të gjigantit aziatik. Apple do të synonte për vetëm 1.55 mm: për të bërë një krahasim, iPhone 14 Pro u ndal në 2.17 mm dhe Samsung Galaxy S23 Ultra në 1.95 mm.

Kjo padyshim që do t’i lejojë përdoruesit të shijojnë një sipërfaqe më të madhe për ekranin, por nuk është e qartë nëse Apple synon vërtet të heqë ose jo Dynamic Island, i cili sipas shumë njerëzve mund të vendoset në të gjitha modelet.

Si gjithmonë, ju ftojmë t’i merrni me kokë thashethemet e këtij lloji pasi mund të mos korrespondojnë as me realitetin.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/03/17/iphone-15-pro-max-do-te-jete-smartfoni-me-kornizat-me-te-holla-ndonjehere/