iOS 16.3 po afrohet: këto janë lajmet që vijnë për iPhone dhe iPad

Gjatë javës që po përfundon, Apple ka lançuar versionin e dytë beta të iOS 16.3 për abonentët e programit beta. Risitë në krahasim me iOS 16.2 duhet të jenë më pak të theksuara, por nuk do të mungojnë.

Në pritje për të kuptuar nëse Apple do të zgjidhë problemet e ekranit të iPhone 14 Pro me iOS 16.3, megjithatë, le të shohim se cilat janë të rejat që do të përbëjnë përditësimin kryesor të iOS 16 që mund të shohë dritën muajin e ardhshëm:

Mbështetje për çelësat e sigurisë Apple ID: iOS 16.3 më në fund do të prezantojë mbështetjen për çelësat e sigurisë për të mbrojtur Apple ID. Ky funksion i lejon përdoruesit të përdorin çelësat e sigurisë së harduerit për të mbrojtur llogarinë e tyre duke zbatuar vërtetimin me dy faktorë.

Lansimi i shenjave të pronarit nga Apple nuk duket të jetë në horizont;
-Lajme për Homepod: zbuluesi i njohur Max Weinbach në Twitter vuri re se në versionin beta të parë të iOS 16.3 kishte një funksion të ri që ju lejon të transferoni dhe kontrolloni muzikën nga një iPhone në një HomePod;
-Lajme për panelin SOS të Cilësimeve: Apple me sa duket gjithashtu ka bërë disa optimizime në panelin që ju lejon të menaxhoni SOS emergjente, me emra të rinj për funksionet dhe përshkrime më të sakta.
Instalimi i beta-ve publike mund të bëhet direkt nga faqja e internetit beta e Apple, duke ndjekur procedurën nga iPhone.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/01/14/ios-16-3-po-afrohet-keto-jane-lajmet-qe-vijne-per-iphone-dhe-ipad/