Inxhinieri i Twitter i thotë Musk se popullariteti i tij po bie: CEO e shkarkon

Prioriteti aktual i Elon Musk është numri i shikimeve të tweet-eve të tij, dhe CEO i Twitter e ka vendosur gjithashtu llogarinë e tij private për ta verifikuar këtë. Mesa duket tema është edhe në qendër të diskutimeve brenda platformës sociale.

Sipas një raporti të ri, një konfrontim mes Musk dhe një prej inxhinierëve më të mirë të platformës dyshohet se u organizua të martën. CEO me sa duket donte sqarime se pse angazhimi i tweet-eve të tij po bie. “Kjo është qesharake,” dyshohet se tha ai, sipas burimeve me njohuri të drejtpërdrejta të takimit. “Kam më shumë se 100 milionë ndjekës dhe po marr vetëm dhjetëra mijëra përshtypje”, vazhdoi numri një i platformës, të cilit i është përgjigjur shkurt një nga bashkëpunëtorët e tij, i cili në një moment do të tregonte se tweetet e tij janë të pakta. shihet pasi popullariteti i tij ka rënë që kur bleu platformën dhe jo për shkak të algoritmit.

Musk duket se nuk e ka marrë mirë dhe e ka qëlluar në vend. I pakënaqur me punën e inxhinierëve të deritanishëm, Musk dyshohet se ka caktuar punonjësit të gjurmojnë se sa herë rekomandohet secili prej postimeve të tij në Twitter, sipas një burimi tjetër.

Me pak fjalë, pavarësisht dështimit të dukshëm të Twitter Blue, shqetësimet e Elon Musk duken krejt të ndryshme.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/02/10/inxhinieri-i-twitter-i-thote-musk-se-popullariteti-i-tij-po-bie-ceo-e-shkarkon/