Ideogram AI, një mjet i ri gjenerues i AI

Fusha gjithnjë e më e populluar e AI gjeneruese sot mirëpret një protagonist të ri: Ideogram AI. Mjeti tekst-në-imazh që ju lejon të merrni imazhe duke filluar nga një kërkesë teksti është në linjë. Për të hyrë në të, duhet të identifikoheni me llogarinë tuaj Google në adresën ideogram.ai/waitlist. Edhe pse zyrtarisht është një listë pritjeje, ajo tashmë është plotësisht e aksesueshme dhe funksionale, të paktën në testin tonë.

AI gjeneruese: gjithashtu Ideogrami AI brenda
Sipas praktikës për këdo që shkel në këtë industri, misioni i deklaruar është të ndihmojë njerëzit të jenë më kreativë përmes AI gjeneruese. Raundi i parë i financimit solli një total prej 16.5 milionë dollarësh në arkat e kompanisë së re, nga emra si a16z dhe Index Ventures. Ekipi përfshin disa ekspertë të AI që më parë punonin për Google Brain, UC Berkeley, CMU dhe Universitetin e Torontos. Selia është në Toronto.

Nuk janë bërë të ditura shumë detaje në lidhje me teknologjinë e përdorur, por Ideogram AI premton të japë më shumë informacion së shpejti. Ndërkohë, kjo është deklarata e synimit të ekipit të tij.

Ne po shtyjmë kufijtë e asaj që është e mundur me inteligjencën artificiale, me fokus në kreativitet dhe një standard të lartë për besimin dhe sigurinë.

Ndërfaqja e redaktuesit për krijimin e imazheve është ajo e dukshme në pamjen e mësipërme, mjaft e thjeshtë, në përputhje me alternativat tashmë të disponueshme. Në krye ka një fushë teksti në të cilën duhet të futni kërkesën e dëshiruar. Më poshtë, një listë me 18 butona të dobishëm për aktivizimin e sa më shumë stileve (madje edhe kombinimin e tyre ose lejimin e zgjedhjes të jetë e rastësishme) dhe atë për zgjedhjen e raportit të pamjes së rezultatit përfundimtar (10:18, 1:1 ose 18:10).


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/08/25/ideogram-ai-nje-mjet-i-ri-gjenerues-i-ai/