Huawei nxjerr në treg orën e parë inteligjente me dy kufje brenda

Pas një sërë thashethemesh nga Kina, Huawei ka zyrtarizuar ardhjen e orës së saj të re, Watch Buds.

E veçanta, që e bën atë një objekt unik në llojin e tij, është prania nën trupin e dy kufjeve, një për çdo vesh. Me hapjen e kutisë, është e mundur që të nxirren kufjet dhe t’i ruash kur nuk nevojiten më. Kufjet rikarikohen drejtpërdrejt kur futen në orën inteligjente, në çdo pozicion dhe orientim, falë dy bazave të veshura me platin.

Kutia hapet si një orë xhepi, me një shtypje të thjeshtë në butonin e përparmë. Estetikisht, Watch Buds ka një ekran me ngjyra 1,43 inç me definicion të lartë, të futur në kutinë e çelikut inox. Jo vetëm që dizajni i orës inteligjente është menduar me kujdes, por edhe kufjet e vogla me valë të integruara janë zhvilluar me saktësi ekstreme. Kur krahasohen me një palë kufje tradicionale, këto janë 50% më të vogla, por 90% më efikase në hapësirë. Huawei Watch Buds përmban një bosht rrotullues me saktësi ultra-miniaturë, i krijuar për t’u hapur dhe mbyllur pa probleme falë rrotave konkave dhe konvekse për të siguruar një përvojë cilësore të përdoruesit; për të garantuar forcë dhe qëndrueshmëri, iu nënshtrua 100,000 eksperimenteve të hapjes dhe mbylljes dhe një testi stresi prej 5 kg.

Ora inteligjente ofron zbulimin automatik të ngopjes së oksigjenit në gjak, monitorimin e rrahjeve të zemrës me TruSeen 5.0+ dhe gjurmimin e gjumit. Ai përmban 80 mënyra sportive, duke përfshirë 10 mënyra profesionale si vrapimi në natyrë, ecje në ambiente të brendshme, të jashtme, çiklizëm në ambiente të brendshme, të jashtme, të brendshme, litar kapërcimi, makinë eliptike, makinë kanotazhi, stërvitje falas. Gjithashtu ju lejon të shtoni manualisht mbi 70 sporte sipas nevojave tuaja.

Huawei Watch Buds mund të sinkronizohet me Android ose iOS dhe është i disponueshëm për porositje paraprake duke filluar nga sot dhe do të zgjasë deri më 28 shkurt. Do të jetë në dyqane nga 1 marsi për 499 euro me promovime të ndryshme që ju lejojnë të kurseni në çmimin përfundimtar.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/02/15/huawei-nxjerr-ne-treg-oren-e-pare-inteligjente-me-dy-kufje-brenda/