Halving Bitcoin: kriptomonedha afër rekordit të të gjitha kohërave

Kërcim i ri në rritje për çmimin e Bitcoin, i cili, duke përfituar nga trendi pozitiv, kalon pragun e 65,000 dollarëve dhe po i afrohet gjithnjë e më shumë rekordit historik që daton në nëntor 2021. Pjesa më e madhe e kredisë mund t’i atribuohet pritjes për ‘Halving’, ngjarja e evolucionit për kriptomonedhën, e cila zhvillohet çdo katër vjet, e cila do të zhvillohet në prill. Nëse jeni edhe ju ndër ata që i kushtojnë vëmendje kësaj fushe dhe potencialit të saj, bëjeni me platformën e duhur: zgjidhni eToro, një partner i besueshëm me përvojë të gjatë në sektorin që qëndron pas saj.

Bitcoin rritet: afër rekordit përpara halving
Në mesin e të brendshëm dhe analistëve ka nga ata që besojnë se BTC është në gjendje të shkojë përtej 69,000 dollarëve të pikut të mëparshëm, falë faktorëve të tillë si interesi i investitorëve institucionalë dhe drita jeshile e fundit nga Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim jashtë shtetit për blerjen e ETF-ve. (Fondet e Tregtuara në Shkëmbim). Nga kjo rrjedh se, për shumë njerëz, tani është koha e duhur për të hyrë në bandwagonin e kriptove.

Bitcoin tani afër halving nuk është i vetmi aktiv dixhital i prekur nga tendenca aktuale e fortë e rritjes. E njëjta gjë vlen edhe për Ethereum, Solana, Shiba dhe XRP, vetëm për të dhënë disa shembuj, të gjithë të tërhequr lart nga një entuziazëm që nuk tregon asnjë shenjë rënieje. Në rastin e ETH, ne jemi rikthyer në nivelet e prillit 2022, mbi pragun e 3500 dollarëve.

Ju lutemi referojuni faqes së dedikuar në eToro për të konsultuar të gjitha detajet në lidhje me kriptovalutat me performancën më të mirë dhe për të mësuar rreth mjeteve të ofruara nga platforma për investitorët që e animojnë atë. Midis tyre, të vëna në dispozicion të një komuniteti të përbërë nga mbi 30 milionë përdorues, ekziston edhe CopyTrader, i përsosur për ata që po fillojnë dhe duan të diversifikojnë portofolin e tyre, duke kopjuar lëvizjet e atyre që janë më të suksesshëm.

The post Halving Bitcoin: kriptomonedha afër rekordit të të gjitha kohërave appeared first on 01News.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2024/03/04/halving-bitcoin-kriptomonedha-afer-rekordit-te-te-gjitha-koherave/