Google zbulon se sa e lehtë është transferimi i të dhënave nga iPhone në Pixel 8

Përdoruesit e apasionuar të smartfonëve janë mësuar që Apple të lëshojë iPhone-ët e saj të rinj në shtator të çdo viti, me Google që reagon në përputhje me rrethanat. Në fakt, gjigandi Mountain View zakonisht ofron pajisjet e tij të reja nga diapazoni i Pixel direkt muajin e ardhshëm, pra në tetor.

Zakonisht gjatë gjithë vitit ka shumë njerëz që ndryshojnë duke zgjedhur një iPhone ashtu si shumë përdorues të tjerë bëjnë të kundërtën. Në këtë drejtim, aktiviteti i Google në shfaqjen e postimeve shumë specifike se sa e lehtë është të ndryshosh platformat pa humbur asnjë lloj progresi apo të dhënash në lidhje me aplikacionet e kështu me radhë, është gjithnjë e më produktiv.

Në fakt, gjatë orëve të fundit ka rrjedhur një shembull i ri i gjithë kësaj, me këshilla të reja që BigG do t’i tregojë publikut me rastin e prezantimit të Pixel 8 të ri. Ndoshta më 4 tetor Google do t’i bëjë të gjithë të kuptojnë një herë. përsëri që transferimi i të dhënave të tyre nga një iPhone nuk do të jetë aq i vështirë.

Google i siguron përdoruesit, transferimi i të dhënave nga iPhone i tyre në një Pixel është i thjeshtë
Fjalët e paraqitura në një nga imazhet e zbuluara janë emblematike: ”

Kalo te Pixel!“. Kjo sugjeron që nuk do t’ju duhet të filloni nga e para, ndoshta duke instaluar përsëri aplikacionet dhe duke filluar përsëri me futjen e të dhënave tuaja. Në fakt, në një mënyrë mjaft të thjeshtë, nëse një përdorues vendos të ndryshojë, të gjitha të dhënat në lidhje me muzikën, fotot, videot, kontaktet dhe aplikacionet do të transferohen.

Në videon në fjalë mund të shihni edhe disa veçori që kanë të bëjnë me kamerën e Pixel 8 dhe 8 Pro të ri, veçanërisht në lidhje me inteligjencën artificiale. Ky mund të jetë preludi i një dueli të ri në tregun e smartfonëve, veçanërisht për sa i përket performancës fotografike.

Ka shumë pak për të pritur tani. Apple do të shohë lidershipin e saj të minuar me vendosmëri nga produktet e Google dhe këtë herë, aq më tepër, nuk do të jetë problem të zhvendosen të gjitha të dhënat nga një vend në tjetrin.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/10/02/google-zbulon-se-sa-e-lehte-eshte-transferimi-i-te-dhenave-nga-iphone-ne-pixel-8/