Google Workspace: pamje e re dhe veçori të reja

Kompania Mountain View ka njoftuar një lajm të rëndësishëm për Google Workspace. Në javët e ardhshme, ndërfaqja e katër aplikacioneve do të përditësohet për të ndjekur Material Design 3. Përdoruesit do të gjejnë gjithashtu veçori të reja që thjeshtojnë rrjedhën e punës përmes kanavacës inteligjente dhe çipave inteligjente (gjithashtu nga palë të treta).

Google Workspace: shumë lajme vijnë së shpejti
Google ka vendosur të përditësojë ndërfaqen e aplikacioneve Docs, Sheets, Slides dhe Drive, siç ka bërë tashmë për Gmail. Në javët e ardhshme do të bëjmë ndryshime në shiritin e veglave për të shpejtuar kërkimin për veprimet më të përdorura dhe për të ndryshuar ngjyrat për vizoret dhe komentet. Më në fund, do të jetë e mundur të fshihet shiriti anësor për të lënë më shumë hapësirë ​​për përmbajtjen.

Në Google Drive do të jetë më e lehtë për të ndarë, shkarkuar dhe fshirë shumë skedarë në të njëjtën kohë. Veprimet e ndryshme do të shfaqen kur përdoruesi vendos treguesin e miut mbi skedar. Së fundi, ekziston një filtër që ju lejon të kërkoni për skedarë sipas llojit, pronarit dhe datës së modifikimit të fundit.

Për të përshpejtuar rrjedhën e punës, do të prezantohen “blloqe ndërtimi me porosi” të reja, d.m.th. komponentë të ripërdorshëm për detyra të zakonshme. Google do të shtojë modele të reja për ftesat e kalendarit dhe çipa të rinj inteligjentë të palëve të treta në Docs. Në vend të kësaj, çipat inteligjentë të kompanisë kaliforniane do t’ju lejojnë të futni një pamje paraprake të të dhënave Google Maps ose Google Finance direkt në Google Sheets.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/02/24/google-workspace-pamje-e-re-dhe-vecori-te-reja/