Google Meet merr një feature të shkëlqyer në Pixel 7

Një tjetër ditë lajmesh të shkëlqyera për shërbimet e Google: ndërsa kompania vendos të heqë kufirin e skedarëve nga Drive, me një hap të rëndësishëm prapa nga vendimet e marra vetëm pak orë më parë, telefonat inteligjentë Pixel 7 të së njëjtës markë janë pasuruar me një pajisje shumë të dobishme. lidhur me Google Meet. Për çfarë bëhet fjalë? Për ndarjen e audios së një videotelefonate, thelbësore për të lejuar njohjen e menjëhershme të personit që po flet.

Google Meet përmirësohet në Google Pixel 7
Risia në fjalë u njoftua vetëm dje, më 3 prill 2023, në faqet kushtuar përditësimeve të paketës Google Workspace. Njerëzit që përdorin Google Meet me një pajisje Pixel 7 ose Pixel 7 Pro tani mund të zgjedhin të përdorin ndarjen e altoparlantëve gjatë takimeve. Pasi të aktivizohet opsioni i dedikuar, i përfshirë në skedën Cilësimet e Google Meet, do të jetë e mundur të dëgjohet audioja e pjesëmarrësve të tjerë nga drejtime të ndryshme bazuar në pozicionin e tyre në ekran. Në këtë mënyrë, bëhet shumë më e lehtë të dallosh ata që po diskutojnë në një moment të saktë, duke dëgjuar se nga vijnë për një përvojë më tërheqëse dhe dinamike.

Siç është përmendur tashmë disa herë, për momentin do të jetë e mundur ta shijoni këtë veçori vetëm nëse posedoni një Pixel 7 ose Pixel 7 Pro. Gjatë dy javëve të ardhshme prezantimi do të përfundojë globalisht dhe më pas do të kalojë në tjetrin Google Pixels gjatë muajve në vijim.

Administratorët e telefonatave nuk do të kenë nevojë të aktivizojnë asnjë kontroll brenda telefonatave video në vazhdim, pasi kjo është një veçori nga ana e klientit e aksesueshme për të gjithë klientët e Google Workspace, duke përfshirë ata të regjistruar në planet themelore dhe biznesore të G Suite Legacy.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/04/04/google-meet-merr-nje-feature-te-shkelqyer-ne-pixel-7/