Gmail, përdoruesit më në fund do të mund të dërgojnë emoji në email

Ndryshimet që Google ka prezantuar së fundmi në platformën e saj dhe veçanërisht në aplikacionet që përbëjnë ekosistemin e tij si Gmail, janë të shumta. Të jesh në gjendje t’i renditësh të gjitha në një listë të shpejtë do të ishte e pamundur, por sigurisht që mund të flasim për atë që gjigandi ka planifikuar.

Pikërisht në lidhje me platformën e saj të dedikuar për emailet, kompania Mountain View dëshiron që së shpejti të prezantojë reagime me emoji. Kjo padyshim do të ndihmojë që klienti të jetë shumë i ngjashëm me një aplikacion mesazhesh.

Ardhja e këtij funksioni u raportua disa javë më parë, pas një kodi burim të zbuluar brenda aplikacionit të dedikuar për iOS. Objektivi kryesor i Google është të vërë në vështirësi konkurrentët e tij kryesorë, si Outlook. Ky i fundit ju lejon prej disa kohësh të reagoni ndaj emaileve me emoji.

Google po përgatit një përditësim të bazuar në emoji për Gmail
Periudha e fundit ka qenë plot me shumë prova: Gmail synon të prezantojë emoji për t’iu përgjigjur emaileve. Nuk ka shumë informacione për të, por duket se përditësimi me këtë veçori të re është i pashmangshëm.

Me futjen e kësaj mundësie, do të keni mundësi të aksesoni reagimet me buzëqeshje të lezetshme, gjeste dhe simbole direkt nga ekrani kryesor i Gmail. Një mënyrë tjetër për të përdorur këtë veçori të re do të përfaqësohet nga menyja me tre pika.
Me shumë mundësi, megjithatë, Google do të prezantojë kufizime, të tilla si 20 reagime me emoji për çdo email të vetëm. Prandaj, ideja duket se ka qenë tashmë e strukturuar mirë për disa kohë, me gjigantin që është gati të gjuajë edhe një shigjetë kundër konkurrencës.

Është e qartë se asnjë konfirmim nuk është marrë nga Google në lidhje me zhvillimin e këtij funksioni të ri. Megjithatë, thashethemet duket se vijnë nga burime shumë të besueshme që në përgjithësi nuk gabojnë kurrë në parashikimet e tyre. Informacione të reja në lidhje me këtë duhet të vijnë në ditët në vijim.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/09/11/gmail-perdoruesit-me-ne-fund-do-te-mund-te-dergojne-emoji-ne-email/