Galaxy S24, dizajn pa sekrete: Samsung braktis ekranet e lakuar

Nuk doli koha koha as për të parë modelet dummy të Samsung Galaxy S24, pasi konfirmimet e reja tashmë po mbërrijnë në krye të gamës së gjigantit Suwon. Konkretisht, ekranet mbrojtëse të Galaxy S24, S24+ dhe S24 Ultra janë tashmë në qendër të vëmendjes, duke zbuluar se si do të duken ekranet e tre smartfonëve.

Imazhi i tre mbrojtësve të ekranit u publikua nga zbuluesi i njohur kinez Ice Universe, i cili në X postoi një foto krahasuese të ekraneve të flamurëve koreanë. Nga fotografia mund të shohim se faktori i formës së Samsung Galaxy S24 do të mbetet në thelb i pandryshuar në krahasim me atë të Galaxy S23, me modelet bazë dhe Plus të pajisur me skaje të rrumbullakosura dhe modelin Ultra dukshëm më katror.

Paralelisht, ekranet mbrojtëse zbulojnë se Galaxy S24 do të ketë ekrane të sheshta në të gjithë gamën, duke braktisur panelet pak të lakuar në anët që kanë karakterizuar modelet Ultra prej vitesh. Dizajni i sheshtë i Samsung Galaxy S24 Ultra ishte parashikuar tashmë muaj më parë nga vetë Ice Universe, i cili megjithatë kishte shpjeguar gjithashtu se ky i fundit do ta kishte bërë smartfonin më pak ergonomik për t’u përdorur.

Më në fund, duket se skajet e tre Samsung Galaxy S24 do të jenë pothuajse identike, të paktën për sa i përket trashësisë, me ato të paraardhësve të tyre: prandaj ato nuk do të jenë korniza veçanërisht tërheqëse, edhe nëse shumë prisnin miniaturizimin e tyre të mëtejshëm në pajisjet vijnë së shpejti në fillim të vitit 2024.

Fatkeqësisht, imazhet nuk na tregojnë asgjë tjetër për Galaxy S24. Për fat të mirë, ne në Everyeye u kujdesëm të mbledhim gjithçka që dimë për Samsung Galaxy S24 në një analizë të dedikuar të thelluar. Së fundi, ju kujtojmë se tre produktet kryesore të gamës së Samsung duhet të mbërrijnë në janar 2024: me pak fjalë, lansimi i tyre tani është afër!


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/11/18/galaxy-s24-dizajn-pa-sekrete-samsung-braktis-ekranet-e-lakuar/