Final Fantasy 14: kur fillon Beta në Xbox, a ju nevojitet Game Pass për të luajtur?

Square Enix ka ndarë detaje mbi Open Beta të Final Fantasy XIV për Seritë Xbox

Final Fantasy 14 ka 30 milionë lojtarë, sigurisht një rezultat i shkëlqyer për një MMORPG të paguar, dhe këtë vit loja online me role Square Enix po përgatitet të debutojë në Xbox për herë të parë ndonjëherë.

Final Fantasy 14 Hapur Beta për Xbox: data dhe ora
Beta e Hapur e Final Fantasy Ata që tashmë kanë një llogari aktive nuk do të mund të marrin pjesë në këtë fazë beta të hapur.

Final Fantasy 14: të duhet Game Pass për të luajtur në Xbox?
Vini re se Square Enix ju kujton se një llogari Xbox Game Pass Core ose Ultimate nuk kërkohet për të marrë pjesë në Provën Falas dhe Beta të Hapur. Në të kundërt, versioni i plotë i Final Fantasy XIV për Seritë Xbox.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2024/02/05/final-fantasy-14-kur-fillon-beta-ne-xbox-a-ju-nevojitet-game-pass-per-te-luajtur/