Expedia integron ChatGPT në app për iOS

Expedia ka njoftuar një mënyrë të re për të përdorur inteligjencën artificiale të OpenAI. Versioni beta i aplikacionit iOS ju lejon të përfitoni nga ChatGPT për të organizuar një udhëtim. Hotelet e rekomanduara gjatë bisedës me chatbot mund të ruhen në aplikacion në mënyrë që të kontrolloni lehtësisht disponueshmërinë. Aktualisht, funksioni është i aksesueshëm vetëm në anglisht.

ChatGPT në aplikacionin Expedia
Ekrani bazë i aplikacionit Expedia për iOS ka mbetur praktikisht i pandryshuar. Në krye janë lidhjet e drejtpërdrejta me fluturimet, akomodimet, anijet, paketat, makinat me qira dhe gjërat për të bërë. Megjithatë, është shtuar një lidhje që ju lejon të eksploroni idetë e udhëtimit me ChatGPT. Kur klikohet, biseda fillon dhe chatbot pyet se si mund ta ndihmojë përdoruesin.

Thjesht shkruani kërkesën tuaj në kutinë e tekstit për të marrë një përgjigje mjaft të detajuar. Mund të kërkoni nga ChatGPT informacion mbi vendet, çfarë të shihni dhe itineraret e udhëtimit. Megjithatë, Expedia thekson se funksioni është në testim, kështu që mund të jepen përgjigje të pasakta dhe të papërshtatshme (modeli OpenAI AI është trajnuar me të dhëna deri në vitin 2021).

Hotelet e rekomanduara ruhen automatikisht në seksionin Udhëtimi. Më pas mund të lexoni të gjitha detajet dhe të zgjidhni datat për të kontrolluar disponueshmërinë e dhomave. Expedia është një nga partnerët OpenAI që ofron një shtojcë për ChatGPT. Nuk dihet se kur funksioni do të jetë i aksesueshëm në versionin e qëndrueshëm të aplikacionit dhe kur do të arrijë edhe në Android.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/04/07/expedia-integron-chatgpt-ne-app-per-ios/