Elon Musk ndryshon emrin e tij në Twitter në Mr. Tweet

Elon Musk ndryshoi emrin e tij në ‘Mr. Ai shkroi në Twitter pasi një avokat e quajti gabimisht atë gjatë një gjyqi të aksionerëve të Tesla. Avokati tha se ishte një “gabim frojdian”, por Musk bëri shaka se ishte “ndoshta një përshkrim i saktë”.

Gjyqi pason një padi grupore që pretendon se Musk kreu mashtrim me letrat me vlerë nëpërmjet një postimi në Twitter në vitin 2018. Musk, i cili ka qenë CEO dhe pronar i Twitter që nga fundi i vitit të kaluar, nuk i është shmangur kurrë përdorimit të platformës. “Kam ndryshuar emrin tim dhe tani Twitter nuk do të më lejojë ta ndryshoj më”, ka shkruar Musk, duke postuar një emoji të qeshur.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/01/26/elon-musk-ndryshon-emrin-e-tij-ne-twitter-ne-mr-tweet/