ChatGPT, niveli Pro do të kushtojë 42 dollarë në muaj: “faji” i marrëveshjes me Microsoft

Prej disa kohësh është folur për lançimin e mundshëm të një niveli Pro të ChatGPT, por mesa duket marrëveshja e nënshkruar midis Microsoft dhe OpenAI, e cila përfshin edhe një investim të konsiderueshëm nga kompania Redmond, mund të përshpejtojë nisjen e tij.

Në publikimin e djeshëm të Microsoft, kompania e Satya Nadella tha se dy kompanitë kanë hyrë në një “fazë të tretë” falë një investimi shumëvjeçar dhe shumë miliardë dollarësh. Sipas raporteve nga burime të ndryshme, kjo marrëveshje mund të përfshijë gjithashtu një abonim mujor për 42 dollarë për të hyrë në nivelin Pro të ChatGPT.

Raportet e para erdhën drejtpërdrejt nga përdoruesit, të cilëve OpenAI do të kishte filluar të ofronte një plan me pagesë. Siç tregojmë në pamjen e mëposhtme të ekranit, e cila është përsëritur nga shumë në Twitter, plani Professional ofron tre përparësi: akses me përparësi në veçoritë e reja, kohë më të shpejta të përgjigjes dhe garanci që chatbot të jetë gjithmonë i disponueshëm edhe në rast të trafikut të lartë.

Tregimi u kap gjithashtu në nënredit të ndryshëm në Reddit, të cilat konfirmuan të njëjtën shifër.

Megjithatë, asnjë konfirmim zyrtar nuk ka dalë nga OpenAI, por edhe në të kaluarën CEO kishte lënë të kuptohet se një plan me pagesë do të përfaqësonte evolucionin natyror të shërbimit.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/01/24/chatgpt-niveli-pro-do-te-kushtoje-42-dollare-ne-muaj-faji-i-marreveshjes-me-microsoft/