Call of Duty: Warzone Mobile është i disponueshëm nga sot për Android dhe iOS

Activision, gjigandi i argëtimit të lojërave video, sapo ka lançuar Call of Duty: Warzone Mobile në Android dhe iOS, versionin e shumëpritur celular të famshme Battle Royale, e cila ka arritur sukses të jashtëzakonshëm në PC, PlayStation dhe Xbox. Ky version përfaqëson një hap të rëndësishëm për kompaninë, pasi synon të sjellë përvojën zhytëse dhe të mbushur me adrenalinë të lojës së Call of Duty drejtpërdrejt në xhepat e lojtarëve në mbarë botën.

Përdoruesit e Apple, në veçanti, do të gëzojnë përfitime ekskluzive, të tilla si një modalitet grafike me maksimum që do të funksionojë me një rezolucion më të lartë dhe me tekstura të përmirësuara, ndriçim të avancuar, distancë të zgjatur të tërheqjes, mbyllje të ambientit dhe ruajtje të rezolucionit. Këto përmirësime do të jenë të disponueshme në iPhone 15 Pro dhe të gjithë iPad-ët e mundësuar nga çipi M1 ose më vonë, duke siguruar që asnjë lojtar i Apple të mos mbetet pas.

Një nga veçoritë më emocionuese të Call of Duty: Warzone Mobile është përparimi i përbashkët me versionet e tastierës dhe PC të Call of Duty: Warzone dhe Modern Warfare III. Thjesht duke u identifikuar me ID-në tuaj të Activision, shumica e përmbajtjes së fituar në këta tituj do të transferohen pa probleme. Kjo do të thotë që lojtarët do të jenë në gjendje të vazhdojnë përparimin e tyre pavarësisht nga platforma në të cilën luajnë, duke ofruar vazhdimësi të paparë në përvojën e lojërave.

Nisja e Call of Duty: Warzone Mobile do të festohet me një ngjarje me kohë të kufizuar të quajtur “Operation: Day Zero”. Kjo ngjarje do të përfshijë të gjithë komunitetin Warzone Mobile, duke i çuar ata të eksplorojnë gjashtë zona të ndryshme të kontestuara midis skenarëve të Verdansk dhe Rilindjes. Lojtarët do të mund të përballen me sfida të shumta dhe, duke i plotësuar ato, do të marrin pikë eventi të cilat do të kontribuojnë në rritjen e rezultatit të arritur nga e gjithë baza e përdoruesve, duke zhbllokuar kështu shpërblimet dhe bonuset.

Pavarësisht ngazëllimit, ekziston një shqetësim në lidhje me kërkesat e sistemit të lojës. Call of Duty: Warzone Mobile në fakt kërkon një çip të mesëm Android 2020, me të paktën 4 GB RAM. Kjo mund të përjashtojë disa lojtarë me pajisje më të vjetra ose të nivelit të ulët, duke kufizuar aksesin e lojës në një pjesë të komunitetit celular.

Për më tepër, loja ka një madhësi fillestare të shkarkimit prej rreth 1.5 GB në Android, me 5 GB shtesë për t’u shkarkuar pas nisjes. Kjo mund të jetë një pengesë për ata me lidhje të kufizuara në internet ose pajisje me hapësirë ​​të kufizuar ruajtjeje.

The post Call of Duty: Warzone Mobile është i disponueshëm nga sot për Android dhe iOS appeared first on 01News.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2024/03/22/call-of-duty-warzone-mobile-eshte-i-disponueshem-nga-sot-per-android-dhe-ios/