Bing me ChatGPT do të vijë edhe në telefonat inteligjentë: Microsoft fillon testet

Nisja e ChatGPT në Bing ishte një sukses, pavarësisht nga çështjet e ndryshme kritike të vërejtura ditët e fundit, dhe Microsoft dëshiron të vazhdojë të shtyjë zbatimin e AI në motorin e tij të kërkimit: me sa duket Bing i mundësuar nga ChatGPT po vjen edhe në telefonat inteligjentë për disa testues. .

Siç rifilloi MSPowerUser, gjigandi Redmond po zbaton ndërfaqen e re të Bing UI me shërbimin OpenAI në pajisjet celulare të disa testuesve të përzgjedhur. Në fakt, shumë postime janë shfaqur sot në Reddit si ai që gjeni në fund të lajmeve, ku mund të shihni ndërfaqen e optimizuar të përdoruesit me kontrolle thelbësore si mikrofoni për të diktuar kërkimin.

Për më tepër, është interesante të vërehet disponueshmëria e një cilësimi “ton” midis tre opsioneve: më kreativ, më i balancuar dhe më i saktë. Në varësi të zgjedhjes suaj, sigurisht, përgjigja do të ndryshojë. Megjithatë, kjo rezulton të jetë një vrojtim duke pasur parasysh se, siç u konfirmua nga përdoruesit që morën pjesë në test, chatbot në Bing nuk duket se funksionon: “Askush nuk ka akses në këtë funksion ende, por ndërfaqja e përdoruesit po shfaqet ngadalë. vetë. Mund ta kërkoni duke shkuar te Bing në celular, duke e ngarkuar faqen në modalitetin e desktopit dhe duke e vendosur sërish në pamjen celulare”, shkruajnë ata në Reddit.

Përveç pamjeve të ekranit të ofruara online, nuk ka asnjë lajm tjetër lidhur me funksionimin, me pak fjalë; për këtë arsye, ne vetëm duhet të armatosemi me durim dhe të presim për më shumë informacion gjatë javëve të ardhshme.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/02/20/bing-me-chatgpt-do-te-vije-edhe-ne-telefonat-inteligjente-microsoft-fillon-testet/