Beats Studio Buds+: Apple planifikon lançimin në maj

Kufjet Beats Studio Buds + të Apple po përgatiten të debutojnë në treg dhe me sa duket kjo është e destinuar të ndodhë në një afat të shkurtër. Në orët e fundit, në fakt, pajisja është shfaqur në Amazon, pas së cilës faqja përkatëse është hequr nga linja.

Beats Studio Buds+ mbërrijnë më 18 maj
Ishte padyshim një lëvizje e bërë gabimisht, por kjo bëri të mundur zbulimin e detajeve të reja në lidhje me kufjet për të cilat flitet prej disa kohësh.

Sipas asaj që ka dalë së fundmi, lansimi do të caktohej në 18 maj dhe krahasuar me modelin e 2021 çmimi rritet me 20 dollarë, pra baraz me 169.95 dollarë.

Megjithatë, shifra e rritur sjell disa përmirësime, të tilla si një ANC më efikase për anulimin e zhurmës dhe një modalitet të optimizuar të transparencës.

Për sa i përket autonomisë, maksimumi 36 orë tregohen midis baterisë së vetë kufjeve dhe asaj të kutisë së karikimit.

Përfshihen gjithashtu mikrofona më të mëdhenj, audio hapësinore dhe Siri, si dhe aftësia për të përfituar nga veçoritë Where’s për iOS dhe Find my device për Android. Funksioni Fast Pair nuk mungon.

Kufjet gjithashtu duhet të jenë të pajisura me certifikimin IPX4, prandaj ato do të jenë rezistente ndaj ujit dhe djersës dhe duhet të integrojnë çipin e personalizuar të Beats dhe një drejtues membrane të dyfishtë 8.2 mm.

Edhe ngjyrat duken shumë interesante. Në fakt, thashethemet i referohen një dizajni transparent të paprecedentë, i cili i lejon përdoruesit të vëzhgojë komponentët e brendshëm. Duhet të ketë edhe ngjyrat më tradicionale të Arit të Zi dhe të Fildishtë.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/04/26/beats-studio-buds-apple-planifikon-lancimin-ne-maj/