Apple Watch: watchOS 10 do të jetë revolucionar dhe do të ketë një ndërfaqe të re

Sistemi i ri operativ watchOS 10 për Apple Watch duhet të jetë revolucionar; Sipas Mark Gurman, gazetarit të njohur të Bloomberg, do të ketë ndryshime të mëdha në ndërfaqen e përdoruesit, por për momentin ai nuk ishte në gjendje të jepte më shumë informacion për të.

Apple Watch: Çfarë presim nga watchOS 10?
Në buletinin e tij të fundit, gazetari Gurman raportoi se pavarësisht ndryshimeve në softuerin e Apple Watch, ndryshimet në harduer do të mbeten të pakta. Ndoshta, nuk do të ia vlen të kaloni nga Seria Watch 8 (dhe për rrjedhojë nga 7) në Apple Watch Series 9.

Të gjithë e dimë se watchOS 10 do të shpallet në WWDC e cila është planifikuar për në 5 qershor. Në fakt do të ketë disa ditë konferencash. Firmware-i i ri për iPad, iPhone, Mac, Apple TV dhe më shumë do të shpallet gjithashtu gjatë shfaqjes. Në lajmet përkatëse, laptopë të rinj janë parë në macOS 13.4 beta; a do të thotë kjo që pajisjet e reja do të vijnë gjatë shfaqjes? Ne presim gjeneratën e tretë Air me Silicon Me dhe famëkeqin Mac Pro me M2 Ultra/Extreme.

Ky është një nga pajisjet më të mira të veshjeve të Apple atje, super i lirë, por me shumë sensorë brenda. Ai monitoron rrahjet e zemrës suaj, sinjalizon çdo fibrilacion atrial, ju dërgon alarme për t’ju kujtuar se kur duhet të merrni ilaçet, kontrollon cilësinë e gjumit dhe regjistron përparimin tuaj sportiv. Megjithatë, është një lajmërues i zgjuar i teknologjisë së fundit; me këtë orë mund të flisni edhe në telefon falë altoparlantit dhe mikrofonit të integruar.

Shpenzimet e transportit janë falas dhe dorëzimi do të jetë i shpejtë; pas pak ditësh do të jetë në shtëpinë tuaj ose në vendin që keni caktuar. Mos e lini të ikë.

Ky artikull përmban lidhje shoqëruese: blerjet ose porositë e bëra përmes këtyre lidhjeve do të lejojnë faqen tonë të marrë një komision. Ofertat mund të pësojnë ndryshime çmimesh pas publikimit.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/04/03/watchos-10-apple-programon-ndryshime-ne-nderfaqe-dhe-funksione/