Apple Vision Pro: zbulohet data e lançimit

Molla e kafshuar sapo ka konfirmuar zyrtarisht, me një deklaratë për shtyp, datën e lançimit të shikuesit Apple Vision Pro: do të mbërrijë në Shtetet e Bashkuara më 2 shkurt, pas disa javësh. Thashethemet e qarkulluara në periudhën e fundit prandaj janë konfirmuar. Për ta parë për ne, pritja do të jetë ende e gjatë. Jashtë shtetit, faza e para-porositjes do të fillojë më 19 janar. Çmimi i pajisjes është ai që dihet prej disa kohësh, i vendosur në 3499 dollarë, jo tamam një shpenzim ekonomik për të gjitha buxhetet.

2 shkurt 2024, lançimi i Apple Vision Pro
Ky është padyshim produkti më i pritur mes atyre që grupi Cupertino do të sjellë në treg në vitin 2024. Është ajo që duhet të inaugurojë një linjë të re në katalogun që aktualisht përbëhet, ndër të tjera, nga iPhone, iPad dhe Mac. Kompania e përcakton atë një kompjuter hapësinor. Ai u krijua me qëllimin për të revolucionarizuar mënyrat në të cilat ne bashkëpunojmë dhe lidhemi me të tjerët në jetën e përditshme, duke krijuar kështu një pikë kontakti midis botës fizike dhe dixhitale. Ne raportojmë më poshtë në formë të përkthyera fjalët e CEO Tim Cook.

Epoka e llogaritjes hapësinore ka ardhur. Apple Vision Pro është pajisja më e avancuar e elektronikës konsumatore e krijuar ndonjëherë. Ndërfaqja e tij revolucionare dhe magjike do të ripërcaktojë mënyrën se si ne lidhemi, krijojmë dhe eksplorojmë.

Duke lënë mënjanë shpalljet rituale, shumëllojshmëria dhe sasia e përmbajtjes do të përcaktojë suksesin ose dështimin e nismës, siç ka ndodhur tashmë për ekosistemet e tjera, duke filluar nga ai celular. Mbështetja e garantuar nga zhvilluesit, veçanërisht ato të palëve të treta, do të jetë thelbësore. Pa një komponent softuerësh që i përmbush pritshmëritë, i aftë për të ofruar atë përvojë që molla e kafshuar ka përshkruar që nga shpallja në WWDC, rrezikon të mbetet një koncentrat inovacioni vetëm nga pikëpamja e sektorit të harduerit.

Siç u shkrua në fillim, Apple Vision Pro fillimisht do të tregtohet vetëm në Shtetet e Bashkuara. Debutimi në territore të tjera, përfshirë ato evropiane, pritet të bëhet më vonë në vitin 2024.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2024/01/08/apple-vision-pro-zbulohet-data-e-lancimit/