Apple përditëson AirPods Max: çfarë ndryshon?

Kufjet e para (dhe të vetmet) mbi vesh të Apple, AirPods Max, u lansuan në treg në dhjetor 2020. Tani, më shumë se tre vjet pas debutimit të tyre, kompania Cupertino ka lëshuar firmware të ri për to, i cili synon të rregullojë disa gabime. Softueri ka versionin v6A324; mos harroni se përsëritja e mëparshme ishte v6A300 dhe u shpërnda shtatorin e kaluar.

Çuditërisht, OEM i Tim Cook nuk dha detaje mbi veçoritë e natyrshme në firmuerin e ri, kështu që ne nuk e dimë se çfarë ka të re. Në regjistrin e ndryshimeve lexojmë vetëm “rregullime të gabimeve dhe përmirësime të tjera”. Në çdo rast, AirPods Max janë në dispozicion në Amazon me çmimin e rekomanduar prej 579,00 €, duke përfshirë TVSH-në dhe kostot e transportit.

AirPods Max: të gjitha detajet
Ndër të tjera, ju kujtojmë se Apple nuk ofron udhëzime se si të përditësoni softuerin AirPods; Kjo zakonisht instalohet në ajër ndërsa kufjet janë të ndezura dhe të lidhura me një pajisje të përputhshme iOS ose Mac. Nëse ende dëshironi të kontrolloni firmware-in, mund ta bëni duke ndjekur këto hapa:

Së pari lidhni AirPods ose AirPods Max me pajisjen tuaj iOS;

Hapni aplikacionin e cilësimeve;

Shtypni në General;

Shkoni te Informacioni;

Klikoni në AirPods dhe tani lexoni numrin pranë “versionit të firmuerit”.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2024/02/01/apple-perditeson-airpods-max-cfare-ndryshon/