Aplikacionet më të mira të Smartwatch për t’u shkarkuar në 2023

Orët inteligjente janë bërë një aksesor thelbësor për shumë prej nesh, duke kombinuar teknologjinë me komoditetin dhe komoditetin për të pasur të gjithë informacionin dhe funksionalitetin e telefonit në kyçin e dorës. Por me kaq shumë aplikacione atje, mund të jetë e vështirë të dihet se cilat të shkarkohen për të përfituar sa më shumë nga ora juaj inteligjente. Kjo është arsyeja pse vendosëm të krijojmë këtë artikull për t’ju ndihmuar të zbuloni aplikacionet më të mira për t’u shkarkuar për vitin 2023 për ta bërë orën tuaj inteligjente edhe më të dobishme dhe praktike. Mos e humbisni mundësinë për të përfituar sa më shumë nga ora juaj inteligjente!

Cilat aplikacione të shkarkohen në 2023? Le t’i shohim së bashku

Google Fit
Google Fit është një aplikacion shëndetësor që ju ndihmon të gjurmoni aktivitetin tuaj fizik, stërvitjen dhe gjumin. Mund ta përdorni aplikacionin për të gjurmuar përparimin tuaj dhe për të marrë këshilla të personalizuara për të përmirësuar shëndetin tuaj. Google Fit përdor një sistem vlerësimi të aktivitetit bazuar në lëvizjet e përditshme, si ecja, vrapimi dhe çiklizmi, dhe siguron një rezultat bazuar në sasinë e lëvizjeve që bëni çdo ditë. Mund ta përdorni gjithashtu aplikacionin për të gjurmuar ushtrimet tuaja, si vrapimi ose ecja, dhe për të monitoruar gjumin tuaj për të marrë një pamje të plotë të shëndetit dhe mirëqenies suaj të përgjithshme. Google Fit ofrohet për Android dhe iOS dhe mund të sinkronizohet me shumë aplikacione të tjera.

MyFitnessPal
MyFitnessPal është një aplikacion që ju ndihmon të gjurmoni kaloritë dhe lëndët ushqyese që konsumoni gjatë ditës. Falë bazës së të dhënave të pajisur mirë dhe të përditësuar (me mbi 6 milionë ushqime), regjistrimi i vakteve dhe kontrollimi i marrjes ditore të kalorive është i shpejtë dhe i lehtë. Aplikacioni ju lejon gjithashtu të mbani shënime për aktivitetin fizik dhe ujin që pini, duke ofruar një pamje të plotë të ditës. MyFitnessPal është i lehtë për t’u përdorur dhe ka një ndërfaqe intuitive që ju udhëzon gjatë procesit të regjistrimit të vakteve. Ai gjithashtu ofron një shumëllojshmëri mjetesh analitike dhe raportimi për t’ju ndihmuar të gjurmoni përparimin dhe të arrini qëllimet tuaja.

SmartThings
SmartThings është një aplikacion orë inteligjente që ju lejon të menaxhoni pajisjet tuaja inteligjente nga një pikë e vetme kontrolli. Ky aplikacion është krijuar për t’u lidhur me një sërë pajisjesh, duke përfshirë llamba inteligjente, termostate, kamera, bravë dhe më shumë. Me SmartThings, mund të ndizni ose fikni dritat, të rregulloni temperaturën, të shikoni kamerat tuaja të sigurisë dhe më shumë, të gjitha nga kyçi i dorës. Ju gjithashtu mund të automatizoni veprimet e pajisjeve tuaja bazuar në preferencat tuaja. SmartThings është i pajtueshëm me një sërë orëve inteligjente, duke përfshirë Samsung Gear, Apple Watch dhe shumë të tjera. Nëse dëshironi ta bëni orën tuaj inteligjente edhe më të dobishme dhe dëshironi të keni në majë të gishtave kontrollin e pajisjeve tuaja inteligjente, SmartThings është aplikacioni i përsosur për ju.

HeadSpace
Headspace është një aplikacion orë inteligjente që fokusohet në mirëqenien mendore dhe meditimin. Qëllimi i aplikacionit është të ndihmojë përdoruesit të pushojnë dhe të përqendrohen përmes praktikës së tyre të përditshme të meditimit. Aplikacioni përfshin një përzgjedhje të madhe ushtrimesh meditimi të drejtuara të krijuara për të ndihmuar në uljen e stresit dhe ankthit, rritjen e fokusit dhe përmirësimin e cilësisë së gjumit. Ushtrimet udhëhiqen nga një zë që shoqëron përdoruesin gjatë meditimit, duke e bërë praktikën të arritshme dhe të lehtë për këdo.

Carrot Weather
Carrow Weather është një aplikacion orë inteligjente që ofron informacione për motin duke përdorur veçori të tilla si lartësimatës dhe busull për t’ju ofruar informacionin më të saktë të motit. Carrow Weather përfshin një hartë të parashikimit të motit të vendndodhjes tuaj, informacion rreth kushteve të motit dhe një përshkrim të detajuar të parashikimit. Përveç kësaj, Carrow Weather ofron gjithashtu një numër grafikësh dhe statistikash të dobishme, të tilla si temperatura e detit, temperatura e ajrit, presioni atmosferik dhe shpejtësia e erës. I gjithë ky informacion është i lehtë për t’u lexuar dhe parë në ekranin e orës inteligjente.

Time Page
Faqja e kohës ju lejon të shihni shpejt detyrat tuaja të ardhshme, të kaluara dhe të ardhshme, si dhe kujtimet, ngjarjet, përvjetorët, etj. Faqja e kohës vjen gjithashtu me një veçori njoftimi që ju lejon të vendosni rikujtues për t’u kujtuar atyre kohën dhe rëndësinë e orarit tuaj.

Noted
Noted është një aplikacion i orës inteligjente që ju lejon të krijoni shpejt dhe me lehtësi shënime zanore dhe përkujtues. Noted mund të përdoret me një sërë pajisjesh, duke përfshirë Apple Watch, Wear OS dhe Fitbit. Për të krijuar një shënim ose rikujtues, mund të shtypni butonin “Shënim” në orën tuaj inteligjente. Pas kësaj, do të shihni një ekran me një fushë teksti ku mund të futni shënimin tuaj. Ju gjithashtu mund të regjistroni një shënim zanor duke shtypur butonin “record” dhe duke folur në orë. Pasi të jetë futur shënimi, mund ta ruani duke shtypur butonin “ruaj”. Noted ju lejon gjithashtu të ndani shënimet tuaja zanore dhe memo me pajisje të tjera. Mund të ndani shënime zanore me përdoruesit e tjerë nëpërmjet një lidhjeje Bluetooth ose Wi-Fi.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/02/09/aplikacionet-me-te-mira-te-smartwatch-per-tu-shkarkuar-ne-2023/