Android 14 me One UI 6.0: lista e pajisjeve të pranueshme Samsung

Samsung lëshoi ​​Android 13 në një numër pajisjesh Galaxy në fund të vitit të kaluar. Aktualisht, dhjetëra miliona telefona inteligjentë dhe tabletë të kompanisë po ekzekutojnë atë version të sistemit operativ me ndërfaqen popullore të përdoruesit One UI 5.0.

Tani, padyshim, vëmendja është përqendruar në Android 14, pasi Google prezantoi një version të parë për zhvilluesit në shkurt, por jo i disponueshëm në pajisjet e kompanisë koreano-jugore. Sidoqoftë, Samsung pritet të lëshojë programin e tij beta me One UI 6.0 gjatë tremujorit të tretë.

Lista e plotë e pajisjeve Samsung që do të marrin Android 14 me One UI 6.0
Samsung kohët e fundit ka përmirësuar politikat e përditësimit të softuerit, duke e bërë më të lehtë identifikimin e telefonave inteligjentë dhe tabletëve që do të integrojnë përditësimin Android 14 me One UI 6.0. Shumë terminale përgjithësisht kanë të drejtë të marrin deri në katër përditësime të sistemit operativ Android: kjo do të thotë që edhe pajisjet e lëshuara për tre vjet do të merren parasysh nga prodhuesi. Më poshtë është lista e plotë e publikuar nga SamMobile:

Seria Galaxy S

Galaxy S23 Ultra
Galaxy S23+
Galaxy S23
Galaxy S22 Ultra
Galaxy S22+
Galaxy S22
Galaxy S21 FE
Galaxy S21 Ultra
Galaxy S21+
Galaxy S21

Seria Galaxy Z

Galaxy Z Fold 4
Galaxy Z Flip 4
Galaxy Z Fold 3
Galaxy Z Flip 3

Seria Galaxy A

Galaxy A73
Galaxy A72
Galaxy A54
Galaxy A53
Galaxy A52 (A52 5G, A52s)
Galaxy A34
Galaxy A33
Galaxy A24
Galaxy A23
Galaxy A14
Galaxy A13
Galaxy A04s

Seria Galaxy M

Galaxy M54
Galaxy M53 5G
Galaxy M33 5G
Galaxy M23
Serie Galaxy F

Galaxy F54
Galaxy F23
Galaxy F14 5G
Serie Galaxy Xcover

Galaxy Xcover 6 Pro

Seria Galaxy Tab

Galaxy Tab S8 Ultra
Galaxy Tab S8+
Galaxy Tab S8


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/06/08/android-14-me-one-ui-6-0-lista-e-pajisjeve-te-pranueshme-samsung/