A do të mbërrijë Samsung Galaxy S23 FE në shtator?

Smartphone Samsung Galaxy S23 FE mund të arrijë së shpejti. Këtë e deklaroi denoncuesi Yogesh Brar në X/Twitter, i cili vetëm në këto orë publikoi jo vetëm muajin në të cilin duhet të mbërrinte në dyqane, por edhe të gjithë fletën teknike, duke parashikuar se çfarë duhet të jetë Samsung Galaxy S23. ekonomike . Le të zbulojmë në detaje – mos harroni, megjithatë, që thashethemet që do të diskutojmë gjithmonë t’i merrni me pak kripë.

Samsung Galaxy S23 FE është shumë afër
Postimi social i Elon Musk përfshin të gjitha informacionet më të rëndësishme në lidhje me pasardhësin e fuqishëm të Galaxy S21 FE. Para së gjithash, nën trup ai duhet të jetë i pajisur me chipset Snapdragon 8 Gen 1 nga Qualcomm, i cili rezultoi i sigurt në telefonat më të mirë Android të vitit 2022. Megjithatë, në disa rajone mund të inkorporojë Exynos 2200 SoC. Pjesa tjetër specifikimet mbeten të njëjta për të gjitha modelet në nivel ndërkombëtar, duke filluar me panelin 6.4 inç Dynamic AMOLED FHD+ me shpejtësi të rifreskimit 120 Hz.

Shkurtimet e memories nuk dihen, por ne e dimë se Samsung Galaxy S23 FE mund të pajiset me një bateri 4500 mAh me karikim 23W dhe tre kamera të pasme, ku kryesore është 50 MP me stabilizues optik të imazhit. Megjithatë, më parë do të ketë një kamerë 10 MP. Sistemi operativ në fillimin e parë duhet të jetë Android 13 me personalizimin One UI 5.1 dhe katër përditësime kryesore të siguruara nga prodhuesi.

Çmimi? Për momentin as tipisti Yogesh Brar nuk e di, por në rrjet po diskutohet për çmimin e vendosur midis 600 dhe 700 dollarë. Me serinë Pixel 8 në afërsi dhe disa telefona që vijnë nga OnePlus, do të jetë interesante të shihet nëse Samsung mund të lançojë me sukses Galaxy S23 FE.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/08/25/a-do-te-mberrije-samsung-galaxy-s23-fe-ne-shtator/