A do të mbërrijë GTA 6 në 2024? Parashikimet e Take-Two le të hamendësojmë

Grand Theft Auto 6 mund të mbërrijë vitin e ardhshëm, në 2024. Kjo kuptohet nga tremujori i Take-Two, në të cilin botuesi thotë se pret 8 miliardë dollarë të ardhura për vitin fiskal 2025 – do të fillojë në prill 2024 – falë nisja e “disa titujve novator”.

Shifra e treguar përfaqëson një rritje të mprehtë nga 5.3 miliardë dollarë që postoi në vitin fiskal të sapopërfunduar 2023, duke sugjeruar se “diçka e madhe” do të ndodhë midis prillit 2024 dhe marsit 2025. vite ne kemi përgatitur biznesin tonë për të nxjerrë një tubacion tepër të fortë të projektet që ne besojmë se do ta çojnë kompaninë tonë në nivele edhe më të mëdha suksesi”, shkroi Take-Two në të përmuajshmen.

“Në vitin fiskal 2025, ne presim të hyjmë në këtë epokë të re duke lançuar disa tituj që ndryshojnë lojën që besojmë se do të vendosin standarde të reja në industrinë tonë dhe do të na mundësojnë të mbledhim më shumë se 8 miliardë […]” shton botuesi “Ne presim të mbajmë këtë momentum duke dhënë nivele por rezultate operative në vitin fiskal 2026 dhe më tej.”

Ndërsa Take-Two ka një ton lojërash në linjë, duke përfshirë Judas të Ken Levine, një lojë të re mafioze dhe një Bioshock të ri, këto IP nuk kanë gjasa ta arrijnë atë në 8 miliardë dollarë më shumë që aspiron. Për këtë arsye ne flasim për GTA 6, një lojë që mund t’ju lejojë të fitoni shumë para, madje më shumë se sa GTA 5 e pavdekshme ka bërë deri më tani, pavarësisht se kostot janë monstruoze.

GTA 5 ka shitur 180 milionë kopje deri më sot, duke përfshirë 5 milionë në tre muajt e fundit. Franshiza ka tejkaluar 400 milionë njësi. Ndërkohë, në portofolin e saj Take-Two mund të mburret me një tjetër kampion, Red Dead Redemption 2, i cili ka arritur në 53 milionë kopje që nga debutimi i tij.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/05/18/a-do-te-mberrije-gta-6-ne-2024-parashikimet-e-take-two-le-te-hamendesojme/